Gedeost og Chorizo

Hvem elsker ikke Tapas?
Begrebet Tapas dækker over et måltid,
lavet af en masse små retter.

Til fødselsdagen i fredags fik vi tapas – og det var sindsygt lækkert.
Så jeg tyvstjal en af ideerne,
og vil nu dele den med dig.
Planen er, at på opskriftssiden, kommer der en kategori,
som hedder tapas.
Her kan du så finde en masse forskellige småretter,
som du så kan mixe og matche,
så det passer det du er mest til 🙂
Du kan også bruge dem til en lækker forret,
eller som tilbehør til en suppe.

Vi starter med Gedeost og Chorizo,
som er virkelig nem og velsmagende,
hvis man er til ost.
Gedeosten er lidt brieagtigt.

Du skal bruge:
2014-10-27 11.32.19
Gedeost, chorizo og et skiveskåret flute.
Nederst er flute, så chorizo og så toppes med gedeost.
2014-10-27 11.32.48
Så skal det i oven på 200 grader varmluft –
til Osten begynder at blive flydende.
(ca. 10 min.)
2014-10-27 11.41.40
Så skal de anrettes – gerne med lidt glaze på toppen.
Jeg har brugt Teriaky sirup
(købt fra Holland – læs mere her),
men du kan også bruge pesto.

2014-10-27 11.43.21

Til sidst serveres de 🙂
Velbekomme

Comments are closed.