Noget om farver

På min aktivitet er det vist tydeligt, at der er gået lidt for meget hverdag og barn i den – det beklager jeg 😉 Jeg har fundet en gammel flamme frem igen, så at sige. Akvarelmaling – og jeg er fan.

Jeg er helt vild med måde man kan få farverne til at flyde sammen og nuancere. Så er jeg også ret glad for farver. Mørke dybe farver som skifter og hvis man så tilsætter lidt pang.

Jeg er også blevet ret glad for galakser – med stjerner og mælkeveje og stjerneskud og farveeksplosioner. På en eller anden måde lykkes det mig altid at samle til huse – alt muligt mærkeligt. Det betyder også at jeg har en masse flydende vandfarve, en masse solid vandfarve og en masse akvarelpapir og pensler. Men så nogle gange, så falder jeg lige over et godt tilbud, og tilfældigvis manglede jeg lige en lidt større palette og så var jeg jo nødt til at slå til.

Den her var på tilbud – hos CCHobby – også er det jo svært at lade være.

Det har så resulteret i flere farver og flere galakser og et lidt større papirforbrug 😀 Det er enormt hyggeligt at sidde og høre lidt godt musik og klatte lidt farver i noget vand, på et papir. Helt mindfulness agtigt.

Jeg bruger meget instagram og pintrest til både tutorials og inspiration. De er så fine mange af de ting som folk formår at kreere. På instagram følger jeg en, som er sindsygt dygtig og detaljeret i sine malerier – Heidiwillisart hedder hun – og hun er sindsygt dygtig.

Klik på billedet for at komme til hendes hjemmeside 🙂

Hvis du køber gennem eller bruger links på siden, får jeg et par reklamekroner, som naturligvis ikke påvirker dig (eller din pris), men som udelukkende går til at drive bloggen 

?

Comments are closed.