Eller popcornkonfekt.
Popcorn er jo den “nye” superfood –
fyldt med antioxidanter og relativ sund –
i hvert fald sundere end chips.
Den ligger nok på ernæringsbarometeret sammen med
mørk chokolade og rødvin
– så længe det ikke er mikropopcorn.
Den egner sig ikke kun til jul men også ganske fortræffeligt
til fødselsdage og festlige lejligheder,
eller en hyggeaften i sofaen 😀
OG så er den med i min julekurv,
sammen med syltede sager, fyldte chokolader og hjemmehæklede ting.
Oveni købet er den supernem at lave!
Du skal bruge:
– Popcorn (helst hjemmepoppede fra kerner)
Du bestemmer selv hvor mange – jeg brugte nok 1,5-2l.
– slik (jeg har brugt m&m’s og små skumfiduser)
– ca. 200 g chokolade (også gerne mere)
Sådan gør du:
– Hæld det hele i en skål
– Smelt halvdelen af chokoladen
– Miks chokoladen godt rundt i skålen
Nu kan du vælge at hælde blandingen i en form,
foret med bagepapir, eller sprede det ud i et lag på et stykke bagepapir.
– Smelt resten af chokoladen og fordel over “kagen”
Nu skal den bare størkne, hvorefter du kan pille den ud af formen,
eller skære den i stykker, fra papiret.
Velbekomme!!!