Nytårsbordkort

Det startede egentlig med at vi havde en ide til nytårsserveringen, hvor vi så skulle have vores gæster til at sidde bestemte steder. 

Jeg synes bare at bordkort er lidt kiksede, når vi nu kun bliver 8. Bordkort er fine til fætterkusinefester, hvor tante Maren ikke kan tåle at sidde i nærheden af onkel Sigurd, og det nok er en pladsmæssig god ide, at dem med rollator ikke sidder i det snævreste, fjerneste hjørne.

Derudover er det også meget fedt med en seddel eller lign., med nytårsmenuen, eller noget i den retning. Så jeg fandt på mine egne personlige dækkeservietter! 

Her er både plads til navn, så vores gæster ved hvor de skal sidde, plads til menuen, så de ved hvad de skal glæde sig til og sidst men ikke mindst: en personlig hilsen. Det er da hyggeligt 😀

Jeg har brugt A3 kartonstykker i farver,markertusser, sølvsprittuschen fra helvede ( der kom farver alle de stedet det ikke skulle være), og ellers bare min fantasi.

img_20151230_172329.jpg

Hvis du vil skrive menuen på “bordkortene”, så skriv den lige på papir først. Jeg er lidt tumlet omkring sådan noget, så det er nu meget godt at have teksten ved siden af 😉

img_20151230_172355.jpg 

Comments are closed.