Klar, parat, Genbrug!

BUM!

Så kom siden i luften, og jeg er nu ved at skrive mit første indlæg. Hvis du vil vide mere om, hvem jeg er, så synes jeg du skulle kigge her (men det kan du gøre bagefter).

Jeg ELSKER genbrug, upcycling – især fordi jeg har mulighed for at forny min materielle samling, både smukt og billigt OG det giver både mig og min samvittighed gode point, når jeg laver det selv.

Jeg påtænker denne blog, at skulle indeholde lidt fif og tricks til, hvordan du kan gøre din hverdag lidt nemmere og lidt mere funktionel. Den skal indholde gode råd til, hvordan du kan genbruge og upcycle og hvordan du gør det både godt og smukt. Til sidst kommer der en mulighed for at kigge lidt i butikken, finde et godt genbrugsfund eller måske finde noget lækkert i den håndlavede afdeling, som du ikke kan leve uden.

Uanset hvad, skal du endelig være så velkommen, hvis du som jeg, har en passion for det kreative!

Velkommen til Pennys.

Comments are closed.