Luffer og Giraffer

Hold da op jeg har haft en travl uge, synes jeg. Det er som om at des mindre timer jeg har på uni, des flere ting får jeg fyldt min kalender med. Altså mindre uni=mere stress. Ikke fordi det giver supermeget mening.
Jeg var i genbrugsbutik i fredags (efter jeg havde været på udsalg i salling og ved tandlægen), hvor jeg fandt den grimmeste, grimmeste nederdel i strik. Åh gud – tænk nogen rent faktisk har købt OG brugt den på et tidspunkt! Nå, men jeg købte den, for at klippe den i stykker :p
For selvom det var verdens grimmeste nederdel – så tror jeg at den kan få et godt liv,
genfødt som rigtig fine luffer!
Udover jeg er, for det meste, positivt indstillet – så tror jeg nogen gange der bor en morfar i mit hovede. Det viser sig mest, når min overbo bygger et hus i sin lejlighed (det lyder i hvert fald sådan, og i undertiden venter jeg på at der falder en sokkel ned gennem gulvet), når unger (læs: teenagere) spiller musik ud i bussen fra deres mobiltelefon eller når mennesker omkring mig, begynder at klage og pive over ting, som de slet ikke har sat sig ind i.
Sidste ting gør sig gældende i dag, på min facebook.
Nu bliver jeg nok ikke særlig populær – men altså – det kan da ikke være så relevant for dig, hvorvidt en giraf i zoo bliver aflivet? Læs dog hvorfor den bliver aflivet inden du sætter dig ned i en rundkreds, brænder din BH og synger “kumbaja”.
Havde denne specifikke giraf nu levet på savannen, havde alfahannen dræbt den så snart den var blevet kønsmoden, den var ædt af løver for længst eller skudt af en jæger (eftersom giraffen IKKE er et truet dyr). Zoo hjælper rent faktisk bestanden med deres avlsprogram, og inden du dømmer dem, så synes jeg du skulle kigge i bogen over dyr du selv har reddet, og se hvem af jer der har flest point.
Jeg mener bare at det er for let at dele artikler fra sladderblade (som jo bestemt ikke er kendt for at overdrive <-ironi – hvis du er i tvivl) og true direktøren for zoo. Lad da manden være i fred.
Nu tror jeg, at jeg vil gå på facebook, se hvor mange venner jeg har – gå i bad og se hvor mange jeg har når jeg kommer tilbage :p
God søndag aften til jer 😉

Comments are closed.