Mig og Penny

Jeg hedder Bolette – er 36 år og ninja.

Nej, det passer ikke – men det var en god sketch 😉
Selvom det kunne være sejt, hvis jeg var ninja, så er jeg “bare” Mor til to, husejer, ingeniør og statsansat (Det synes jeg nu også er meget sejt).
Jeg er 86’er og har købt et hus i Vestbjerg (lidt nord for Aalborg – Nordens Paris), sammen med min kæreste; Onsdagshelten.
 
Jeg er flagrende og farverig, kreativ og skarpsindig.
Det er generelt svært for mig, at sælge mig selv – det er tydeligt hvis man nogensinde har haft mig til jobsamtale – men det er noget jeg øver mig på. 
At være god til at være mig altså – ikke jobsamtaler.
Selvironi og humor er min vej frem – jeg er meget fordomsfri (forsøger i hvert fald at være det), lidt introvert, hvilket også har tendens til at gøre mig en smule socialt akavet. 

Jeg elsker upcycling, genbrug og at få mest mulig ud af de ressourcer vi har.
Jeg elsker at lave fede ting, lækre sager og glæde andre og ikke mindst mig selv. For tiden (og sikkert det næste lange stykke tid),
er jeg lige bidt af indretningsting.
Jeg elsker at bo i mit “eget” hus,
og ikke mindst indrette mit hjem som det passer mig!
(Jojo, Onsdagshelten bor der også,
og han kan sikkert findes et sted
imellem blomster og dekorative møbler)
 
Upcycling og Genbrug er stort set to sider af samme sag.
Det gennemgående tema består i, at man tager ting, som allerede har levet et liv, forbedrer det, ændrer det eller giver det en hel ny funktion,
hvorefter den får et helt nyt liv.
Og hvor er det fantastisk at vi kan minimere vores spild, passe på vores verden og samtidig få en

helt “ny” (for os i hvert fald) skat, som kan give os glæde og gavn.

Blogglistenhits

2 Comments:

 1. Emilie Xenia Gattmann Klausen

  Hej Bolette
  Jeg læste din opskrift på hæklede strømper og studsede over order onsdagshelt. Jeg studerer dansk på Københavns Universitet men har aldrig hørt ordet før og kan ikke lige umiddelbart Google mig til det og det har efterladt mig søvnløs. Hvorfor bliver han kaldt det og ved du hvad betydningen er?
  Mvh Xenia Klausen

  • Hej Emilie 🙂
   Det er et kælenavn jeg har fundet på, fordi han for mange år siden, på en helt almindelig onsdag, var en superhelt. Jeg kan ikke lide hvid glasur, så på en onsdagssnegl, spiste han alt den hvide glasur så jeg kunne spise kagen (ja, det var vildt dengang xD ). Så både navn og betydning kommer fra den historie, som var en af gnisterne, der startede vores forhold. Håber det gav mening.

Er du enig - eller oplever du noget andet?