Butikker og Links

Her er en oversigt over links og butikker som jeg enten nævner i bloggen, eller som kan noget specielt – Jeg holder den så opdateret som muligt 😉

Butikker (og lidt om hvad de kan)Garn og Hobby

ECOKNITTING :

Økologiske garner – Hvis du gerne vil have det skal være lidt ekstra lækkert – og med god samvittighed.

HOBBYGARN :

Udover garn, så har de alle mulige spændende ting 😀RITO :

Rito har jo som bekendt alt det, som de andre ikke har. Derudover har de altid gode priser 😉CCHOBBY :

Creative Company har så alt det andet – både som har noget med garn at gøre – men bestemt også andre spændende ting. De har både fimo og akvarelfarver.
COOLSTUFF:

Coolstuff kan måske mere betegnes som en gadgetside end en egentlig hobbyside – men jeg garanterer de fleste ting herfra, kan underholde i timevis – og så kan man vel godt kalde det en hobby.
Babyrelateret

BYHAPPYME :

Navnelapper – som sidder fast! De kan både tåle vask, opvaskemaskine, frostvejr osv., dem har vi været glade for.BABYSAM:

De har blandt andet de naturgummisutter, som vi bruger til Bassevakken. Purelove laver dem nemlig runde (modsat ergonomiske) og Babysam er det eneste sted som sælger dem…COOP :

Har meget fornuftige tilbud på ting som autostole og større ting. Hvis du samtidig er Coop-medlem, så er der en del at spare på dyrere ting.BRAVOTOURS :

Vi fandt en superlækker all-inclusive Babymoon (Ferie mens man er højgravid og hvor man liiiige kan nå at slappe af inden det går løs) – til en ret god pris og alt var perfekt!PROSHOP

Der er nærmest ingen grænser for, hvad de ikke har hos proshop.
Men nogle af de ting vi har købt her, var en Nintendo med spil til Bassevakken under coronakrisen.Bolig og IndretningLAMPEGURU

Lampeguru har været rigtig god i forbindelse med vi, med indvendige nedløb og flat tag og ingen lyst til at rykke gulve op, skulle rive lofter ned og sætte dem op igen. Vi fik rigtig fine lamper, til en god pris og så er der endda mulighed for at udfolde sig kreativt med stofledninger, fatninger og baldakiner.

HOMESHOP

Onsdagsheltens 4.0 fødselsdagsgave var en pizzaovn – og vi fandt den her 😀 Ooni Karu 16 – Forhåbentlig kommer der snart et indlæg om den, med tips og tricks.

Fra bloggen:

Comments are closed.