Pizzaroser – Opskrift

I weekenden havde jeg en masse søde piger på besøg,
til (sidste års) julefrokost.
Een af forretterne var disse fine pizzaroser,
som ikke bare er pæne at servere,
men også rigtig lækre at spise.
2016-02-08 20.08.01

Du skal bruge:
– En rulle pizzadej (Helst firkantet)
– En pakke pepperoni
Evt:
– Champignon
– Pesto / tomatsauce
– Tomater
– Revet cheddar/mozzarella

Sådan gør du:
– Skær champignonerne i skiver
(Hvis du ligger den ned, kan du få fine runde skiver)
2016-02-08 19.39.04

– Skær pizzadejen i strimler på ca. 2,5-3cm i bredden
2016-02-08 19.41.10
– Nu kan du pensle med enten pesto eller tomatsauce,
og placere skiverne af champignon, pepperoni eller tomater
2016-02-08 19.42.22
– Placer dem så de stikker ud over kanten
– Rul srimlen sammen
2016-02-08 19.43.09
– Når du når til enden, kan du enten trække lidt i dejen, så den hæfter,
eller pensle med æg eller vand.
– Du kan skifte skiverne ud med hvad som helst –
hvis det skal ligne en rose, skal det dog være rundt.
2016-02-08 19.53.10 2016-02-08 19.53.15

– Når alle roserne er færdige, kan du drysse lidt ost over
2016-02-08 19.54.54
– Bag dem i ovnen i 10-13min ved 200 grader UDEN varmluft,
til de er gyldne i kanterne.
(Hvis du bruger varmluft bliver pepperonien sort i kanten, og dejen i midten ikke bagt)
2016-02-08 20.06.37
Serveres med pesto, ketchup, sauce eller hvad du kan finde på.
Disse kan også erstatte et stykke pizza eller pynte på madpakken.

Velbekomme!

Comments are closed.