Julegaveræs og hvad der ellers koster…

Jeg indrømmer det gerne – jeg er ikke i god tid med julegaverne. Det har jeg aldrig været. Men jeg tror det er fordi jeg tænker meget grundigt over gaverne. Jeg vil gerne give de helt rigtige gaver og give noget som passer perfekt til modtageren.

Prisen er ikke det vigtigste (men den er selvfølgelig ikke helt uvæsentlig). Måske er det fordi jeg er så glad for at give gaver – faktisk meget mere end jeg er for at modtage dem. Og nok derfor er det så vigtigt for mig, at det er gode gaver – og allerhelst noget som folk ikke vidste de ønskede sig, eller sådan noget som oplevelser, som betyder mere end penge. Personligt synes jeg det er lidt kedeligt at give gavekort, selvom jeg ofte selv ønsker mig gavekort, fordi jeg er så dårlig til at finde på hvad jeg ønsker mig (som ikke koster over budget).

Et lille tip er at kigge til CChobby – som holder juleudsalg – hvor du kan spare op til 80%
fra d. 12.- 24 december

Lige netop det der med budget kan være lidt en udfordring i julen. Jeg ved ikke om du også kender det – men det er som om i december, så falder ting bare sammen. Min iPad blev vredt kastet ned i gulvet, fordi det nogle gange er lidt træls, at man også skal aflevere den igen. Den er før blevet tabt eller har fået slag, men denne gang flækkede den. Eller skærmen revnede – hele vejen fra den ene side og til den anden. Så nu er den i karantæne. Eller i hvert fald fra dem der kan finde på at smide med den.

Som jeg lige kan se, er jeg heldigvis fri for at skulle skifte glasset. Det ser ud til, at jeg kan slippe med at sætte et panserglas (som det jo hedder, men ikke virker særlig panser) ovenpå, og på den måde afholde den fra at revne mere. Min største udfordring er så at huske om det er en air eller en air 2, når jeg ikke kan pille den ud af coveret, for at se modelnummer. (Jeg forsøgte forsigtigt hvilket resulterede i en ny tværgående revne, så jeg gav op på det). Nu er gået over til at gætte at det nok er en air – og hvis ikke må jeg jo bytte det jeg har købt forkert. Det er jo heller ikke fordi 90-100kr er dyrt for sådan et, men jeg er bare nordjyde omkring det.

Lidt ligesom tandlægen – som jeg iøvrigt også lige har været ved – og som iøvrigt “glemte” at fortælle de ikke opkræver fra Danmark, men jeg selv skal have pengene den vej, og derfor skulle betale det fulde beløb og ikke kun ca halvdelen – suk – og så i december. Glædelig jul.

Nogle af mine links er affiliate, hvilket betyder at jeg får et par reklamekroner hvis du trykker dig ind og handler gennem dem. Det påvirker naturligvis ikke dig eller din pris, men jeg får et lille bidrag som jeg bruger på at drive bloggen

Comments are closed.