Hella lot a Hella

Pigerne og jeg var til Hella Joof foredrag som handlede om lykke i går. Vi var først inde at spise på Mumbai – indisk mad (hvis du ikke fangede den ud fra navnet), og det var godt, hyggeligt og stærkt! Jeg elsker indisk mad, for det er stærkt på en anden måde end når nogen bare pøser chili på. Det smager af noget og fylder munden med smage, varme og friskhed. 

Chicken Tikka Masala det kan altså noget – dét og lam, er de mest fantastiske ting. Lam er generelt bare fantastisk.

Hele aftenen endte da også i at være fantastisk – selvom den startede lidt hektisk. Jeg var heldigvis til møde i Nørresundby, sluttede tidligere og kunne på den måde nå hjem inden jeg skulle afsted igen.

Alligevel formåede vi (jeg og min veninde som skulle køre med) at komme lidt for sent. Men altså, mandag lukkede de den næstenkleste vej fra mig og ind i byen. (Den mest enkle blev lukket for nogle uger siden) Så nu er det den mest besværlige vej jeg skal køre. Når Bassevakken skal i dagpleje, eller jeg på job, er det den enkleste. Så det er noget win/loose/loose situation med den seperatkloakering.

Hella er et fantastisk inspirerende menneske – for egentlig, helt ærligt, så vidste vi jo godt ca. 80% af de ting hun fortalte. Men det var ikke gammelt vin på nye flasker – det var ny vin på nye flasker. 

Hella in action – Måske er hun ved at fortælle de førstegangsgravide, at de ikke skal lytte nu.

Hun formåede at indfange os i en fortælling om hendes liv og på allersnedigSTE måde snød morale og gode råd ind under røgsløret – næsten som kun en mor kan gøre. Jeg føler mig ikke snydt. Ikke det mindste.

For Hella er hella-sej! Hun har været udenforstående, indenforstående – og hun deler sine guldkorn med os – så vi måske ikke begår de samme fejl og så vi bliver bedre mennesker, både for os selv og for os andre.

Tak for Hella – Glimmer på og op på kaminhylden!

Tag ind og se det hvis du kan – hvis ikke, så læs Papmachereglen – hvis du er bange for yoga, mindfulness og mennesker i hvide, luftige kjortler er for hokus-pokus, så garanterer jeg dig for, at papmachereglen er skrevet til dig.

Og hvilket lys både fra sky og by, at komme ud til.

Nogle af linkene er affiliate, hvilket betyder  jeg et par reklamekroner hvis du trykker dig ind og handler gennem dem. Det påvirker naturligvis ikke dig eller din pris, men jeg får et lille bidrag som udelukkende går til at drive bloggen  😉

Comments are closed.