Black Friday

Endnu en gang står kalenderen på kold,
det er efterår og oven i købet er det snart jul!
Tiden er pludseligt blevet til ild i brændeovnen,
suppe i gryden og hue og vanter har fundet sin plads i entreen igen.

Selvom der var koldt i sidste uge,
var det alligevel ikke så koldt som nu.
Vejret udenfor er faktisk perfekt til shopping –
på nettet vel at mærke!
Og så kommer Black Friday jo lige i tide!

Jeg har besluttet mig for at Bassevakken skal have en elbil i julegave i år.
Selvom den ikke er helt billig – så er den heldigvis på tilbud nu her (til en tudse).

Ja – det er en sort Audi Q5 – og det er enten den eller en Maserati Ghibli som kommer under træet. Mine overvejelser handler primært om hans alder – så det er for mig vigtigt at der både er fjernbetjening til og sikkerhedssele. Når han er knap 1,5, kan det være svært at sidde pænt og stille mens bilen er i bevægelse og så er det nok en god ide, at mor eller far kan styre og der er sele i. Tænker jeg.
(forresten er der Black Week hos Jollyroom.dk, hvor billedet er lånt fra).

Men selvom der er rigtig mange butikker, både fysiske og på nettet, som holder udsalg,
har de desværre ikke taget hele kulturen fra USA. De danske butikker er nemlig som tommelfingerregel, lidt fedtede med deres rabatter.
Bilka holder feks Black November – men tilbuddene er i samme niveau som når de holder fødselsdag. Det er ikke så meget ved.

Der er dog nogle som har nogle reelle rabatter og besparelser.
Herunder har jeg lavet en oversigt, hvor du kan se hvem der har fornuftige rabatter og tilbud.

Legetøj, klapvogne, flyverdragter og meget mere. Der er også en del penge at spare generelt, så især Black Friday, kan du gøre gode kup til julegaver bla.

 Rito har også gode tilbud normalt, så især Black Friday er der fuld gas på tilbud. Det er en god ide, hvis du som jeg strikker/hækler rigtig meget om vinteren. Her er også gode handler at lave på både bøger og værktøj til håndarbejde.

Jeg tror i jeg enten skal tippe mine gavegivere, eller selv ind og gøre en god handel på Lene Samsøes Babystrik på pinde 3, som i år står på min ønskeseddel.

Abeungen har i år også Black Friday tilbud.
Herinde har jeg købt (og ønsket mig) rigtig mange ting til Bassevakken.Det smarte ved Abeungen er faktisk deres kategorisering. De har delt det op, så man feks kan søge efter barselsgaver i prisintervaller, eller man kan se hvad en nybagt mor eller en nydøbt baby kan få og har brug for.

 

 Billigparfume.dk har store besparelser, hvis du er i god tid med julegaven eller bare mangler noget selv – Jeg skal i hvert fald lige have en ny Clinique parfume.
Hvis du ikke er i god tid med julegaven, så får du her en rabatkode som giver dig 8% på ordre over 599kr. Koden er : JULEGAVEN18

(Den virker ikke Black Friday, men helt indtil 10. december)

 Hvis du er Coop-medlem, så er der også besparelser at hente. Hos Coop finder du alt fra autostole, ostehøvle, tallerkner, designermøbler til legetøj, cykler, og sous vide pakker. Black week har de 20 tilbud med besparelser helt op til 70%. Det er vel også værd at tage med, når der skal shoppes julegaver. I øvrigt, hvis du ikke er medlem, så er det nemt at melde sig ind. Du får ekstra medlemstilbud og rabatter i app’en og hele samlemærke-konceptet er MEGET nemmere.

Coolstuff kører også ganske gode besparelser, både onsdag, torsdag og fredag. Først til mølle tilbud hvor du kan spare mellem 30-70%, så det kan være at julen i år måske alligevel bliver billig.
(Hvis man da ikke bare bruger det flere penge, som jeg jo nok gør).

 

 

Til sidst er der vist kun at sige rigtig god Black Friday 🙂

 

Nogle af linkene er affiliate, hvilket betyder  jeg et par reklamekroner hvis du trykker dig ind og handler gennem dem. Det påvirker naturligvis ikke dig eller din pris, men jeg får et lille bidrag som udelukkende går til at drive bloggen ?

Comments are closed.